miercuri, 19 decembrie 2007

A fost lansat www.dlinkforum.ro, primul forum dedicat specialistilor in networking

D-Link, lider in producerea de solutii pentru retele, conectivitate si echipamente de comunicatii, anunta ca, incepand de miercuri, 12 decembrie a.c., a devenit functional www.dlinkforum.ro.


Forumul este dedicat discutiilor de natura tehnica in legatura cu linia curenta de produse D-Link, iar membrii acestui forum vor fi doar acele persoane care au absolvit unul din cursurile de certificare D-Link.
D-Link este primul vendor din Romania care pune la dispozitia specialistilor locali un astfel de instrument. In acest context, dl. Bogdan Mihalcea, Country Sales Manager D-Link Romania, a declarat ca "Realizarea unor proiecte foarte complexe a dus la necesitatea implementarii acestei platforme. Speram sa reusim crearea unei comunitati de specialisti in networking, care, cu ajutorul dispozitivului de comunicare implementat de noi, sa gaseasca solutiile dorite intr-un timp cat mai scurt”.
Dupa cum se stie, in luna iunie a acestui an, D-Link Romania a initiat organizarea de cursuri de certificare wireless, iar din septembrie s-a adaugat si modulul firewall security. Aceste cursuri de certificare sunt de acum accesibile si publicului larg, iar in scurta vreme elevii si studentii vor beneficia de programe speciale si de tarife reduse.
Toti specialistii care au primit diplome de certificare D-Link se pot intalni acum pe www.dlinkforum.ro pentru a aprofunda notiunile invatate la curs si pentru a dezbate subiecte ce tin de securitatea solutiei, interactiunea cu alte solutii existente, servicii ce pot fi oferite dupa implementarea retelei, de securitatea firewall-urilor, camere si softuri de supraveghere pe IP, etc.
Dl. Mihalcea a adaugat ca „Forumul va fi moderat de D-Link si speram ca experienta partajata de toti specialistii nostri sa fie utila atat partenerilor cat si noua, in perfectionarea solutiilor oferite pietei romanesti."

Sursa: D-Link

Niciun comentariu: