miercuri, 19 decembrie 2007

NVIDIA SLI TRIPLU duce gaming-ul extrem la un nou nivel

Gaming-ul extrem devine mult mai bun. Corporatia NVIDIA a extins tehnologia proprie SLI™,ce ofera posibilitatea utilizarii mai multor unitati de procesare grafica (GPU-uri) pe un singur computer, permitând folosirea a pâna la 3 unitati grafice GeForce® într-un singur sistem.


Acum, cele mai fierbinti titluri ale momentului, caracterizate de o grafica intensiva, precum Call of Duty 4, Company of Heroes Opposing Fronts, Enemy Territory: Quake Wars, si Unreal Tournament 3, pot fi jucate la cea mai înalta rezolutie posibila, cu toate optiunile grafice setate la maximum si cu antialiasing aplicat pentru prima data.
Noua tehnologie NVIDIA 3-way SLI ofera o crestere a performantei de pâna la 2.8 ori fata de un sistem bazat pe o singura unitate de procesare grafica, oferind gamerilor profesionisti 60 de cadre pe secunda la rezolutie de 2560x1600 si cu 8x antialiasing. Tehnologia SLI triplu presupune ca nu va mai trebui sa coborâti nivelul setarilor de calitate a imaginii pe cele mai noi jocuri pentru PC. De exemplu, gamerii care utilizeaza SLI triplu pot juca Crysis la rezolutii înalte de 1920x1200, cu toate efectele avansate ale DirectX 10, precum „motion blur”, „ambient occlusion”, „soft shadows”, activate.
“Noua gama de jocuri pentru PC ofera imagini uimitoare. si pentru ca jocul sa fie cu adevarat incitant si cu efecte vizuale placute, trebuie experimentat pe un PC cu o putere grafica foarte mare”, a declarat Ujesh Desai, general manager al diviziei de unitati grafice pentru desktop GeForce la NVIDIA. “3-way SLI produce imagini extraordinare, calitate a imaginii uimitoare si o experienta de gaming deosebita”.
“Alienware ofera cea mai avansata tehnologie si cei mai înalti parametri de performanta dintre sistemele noastre premiate”, a declarat Marc Diana, product marketing manager la Alienware. “Suntem foarte încântati sa oferim 3-way SLI de la NVIDIA ca solutie pentru clientii nostri de a experimenta în detaliu medii apropiate de realitate, ce se regasesc în jocurile de ultima generatie, la setarile lor maxime”.
Centrul sistemului SLI triplu este format din chipset-ul pentru placa de baza NVIDIA nForce® 680 SLI MCP si trei unitati de procesare grafica GeForce 8800 GTX sau GeForce 8800 Ultra. Cu SLI triplu, gamerii pot uni puterea a 384 stream processors, o rata de textura de 110+ gigatexeli pe secunda si peste doi gigabiti de memorie grafica pentru o performanta de joc fara compromisuri.
Tehnologia triplu SLI le ofera entuziastilor flexibilitatea de a-si scala puterea de procesare grafica cu una, doua sau trei unitati de procesare grafica GeForce, în functie de pretul dorit sau de configuratia sistemului. Sistemele 3-way SLI sunt disponibile la principalii integratori de sisteme, iar componentele necesare pentru a va construi propriul sistem triplu SLI se gasesc la retailerii de top. Pentru o lista a integratorilor de sisteme sau pentru a vedea o lista completa de componente certificate NVIDIA 3-way SLI, va rugam vizitati http://www.slizone.com. Pentru mai multe informatii cu privire la tehnologia NVIDIA SLI®, MCP-urile nForce sau GPU-urile GeForce din seria 8, va rugam vizitati http://www.nvidia.com.

Despre NVIDIA
NVIDIA este lider mondial în tehnologia de procesare vizuala si companie care a inventat unitatea de procesare grafica (GPU), un procesor foarte performant ce genereaza o grafica uimitoare pentru statiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri si dispozitivele mobile. NVIDIA deserveste atât industria de divertisment si segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce®, cât si segmentul profesional, de design si vizualizare prin produsele sale Quadro™ si domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla™. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California si are birouri în Asia, Europa si America. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.nvidia.com.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu: