miercuri, 19 decembrie 2007

Spiridusii lui Mos Craciun au cazut de acord: Noul chipset nForce 780i SLI de la NVIDIA este pltatforma de gaming absolut necesara pentru procesoarele


Compatibilitatea NVIDIA SLI triplu si overclocking-ul extrem fac ca dorintele gamerilor sa se împlineasca în acest sezon de sarbatori.


La momentul oportun pentru a-si face loc în sania Mosului de anul acesta, Corporatia NVIDIA (Nasdaq: NVDA), lider mondial în tehnologia de procesare vizuala, anunta astazi lansarea MCP-ului de generatie urmatoare NVIDIA nForce® 780i SLI conceput special pentru procesoarele 1333FSB Intel QX9650 (Yorkfield). Noul chipset nForce 780i SLI aduce o multime de functii noi pentru platformele Intel, inclusiv suport pentru specificatiile noilor Enthusiast System Architecture si PCI Express Gen 2.0. Este, de asemenea, si prima solutie pentru placi de baza compatibila cu noua tehnologie triplu SLI™, solutia inovatoare de platforma multi-GPU bazata pe unitatile de procesare grafica GeForce® de la NVIDIA®.
“Clientii nostri nu merg la culcare cu gândul la domnite, ci viseaza sa joace jocuri precum Crysis în toata splendoarea lor, care sa ruleze pe tehnologia NVIDIA SLI,” a declarat Kelt Reeves, presedinte al Falcon Northwest. “Cu nForce 780i si procesorul Yorkfield de la Intel, aceste viziuni vor deveni foarte curând realitate. Suntem entuziasmati sa le oferim clientilor sisteme complet echipate nu cu una sau doua, ci cu trei unitati de procesare grafica NVIDIA GeForce, extrem de performante, ce reprezinta platforma perfecta pentru a experimenta cele mai avansate jocuri dezvoltate vreodata”.
Tehnologia SLI triplu de la NVIDIA ofera o experienta de gaming pe PC de neegalat, oferind o performanta de aproape 2.8 ori mai mare în comparatie cu platformele cu o singura unitate de procesare grafica. Pentru a putea juca cele mai noi jocuri din acest an, inclusiv Crysis si Call of Duty 4: Modern Warfare, tehnologia 3-way SLI le permite gamerilor sa creasca rezolutia la 1900x1200 si, respectiv, 2500x1600, având parte, în acelasi timp, si de toate celelalte functionalitati atragatoare precum high-dynamic range, motion blur si efecte ale mediului foarte realiste.
“Puteti uita de toate deliciile de sarbatori”, a declarat Alabaster Snowball, administrator al listei de cuminti si neascultatori de la Polul Nord. “Ceea ce doreste Mos Craciun sa vada este abilitatea de a juca Bioshock pe un sistem nou de gaming configurat în jurul unei placi de baza cu un chipset nForce 780i SLI si grafica asigurata de tehnologia SLI triplu.”
Integratorii de sisteme de la nivel mondial si principalele companii producatoare de placi de baza care planuiesc sa ofere produse bazate pe chipsetul nForce 780i SLI de la NVIDIA sunt: Arlt, Asus, Atelco, Biohazard Computers, Chiligreen, Colorful, CyberPower, Digital Storm, Ditech, EVGA, Falcon Northwest, Gigabyte, HP, Hypersonic, Ibuypower, K&M Elektronik, Maingear, Meijin, MSI, Puget, Rombus, Vigor Gaming, Voodoo PC, Warmachine, XFX, Xi si multi altii.
Pentru mai multe informatii cu privire la seria nForce 700 de la NVIDIA, care astazi include chipseturile nForce 780i SLI MCP si nForce 750i SLI, va rugam vizitati: www.nvidia.com/object/nforce7_intel.html

Despre NVIDIA
NVIDIA este lider mondial în tehnologia de procesare vizuala si compania care a inventat unitatea de procesare grafica (GPU), un procesor foarte performant ce genereaza o grafica uimitoare pentru statiile de lucru, calculatoarele personale, consolele de jocuri si dispozitivele mobile. NVIDIA deserveste atât industria de divertisment si segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce®, cât si segmentul profesional, de design si vizualizare prin produsele sale Quadro™ si domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla™. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California si are birouri în Asia, Europa si America. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.nvidia.com.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu: