vineri, 22 februarie 2008

GENESYS DISTRIBUTIE prezinta Dell Latitude XT table PC

Dell Latitude XT table PC este cel mai subtire si aproape cel mai usor table PC-uri de 12,1 inch de pe piata. Disponibil si in varianta cu display de 400cd/m2 stalucire, putem spune ca are si cel mai luminos ecran din categoria sa.

Tehnologia folosita pentru identificarea atingerii ecranului este complexa, nu solicita sistemului identificarea presiunii iar timpul de raspuns la atingere este incredibil de mic. Stilou cu care puteti scrie pe ecran nu necesita baterie si are doua butoane identice ca functionalitati cu cele ale mouse-ului.
Cele mai competitive tablet PC-uri de pe piata se bazeaza pe rezistenta la atingere care implica aplicatii ce forteaza sistemul sa recunoasta interactiunea cu utilizatorul. Tehnologiile vechi sunt mai putin durabile, au o acuratete mai mica, si nu suporta actiuni multiple de atingere.
Caracteristici Dell Latitude XT:
- suporta procesoare Intel® Core 2TM Solo si Duo ULV


- placa grafica ATITM RadeonTM X1250 UMA
- suporta hard disc solid state de pana la 64GB (fara piese mobile pentru o durabilitate mai mare) si hard disc PATA de pana la 120GB (cu acces prin parola pentru protectie)
- baterie principala cu incarcare rapida ?Smart" Li-Ion cu 6 celule (45 Wh) si suporta o baterie secundara care mareste durata de functionare pana la 9.5 ore
- tastatura de dimensiuni standard cu care puteti lucra si in mod table PC si in mod notebook
- unitate de replicare porturi si unitate optica optionala prin D/Bay
- conectivitate: modem intern v.92 de 56K, LAN Gigabit Ethernet, Bluetooth, Wireless; Wi-Fi 802.11 (WPA), 802.11i (WPA2), (VPN) si 802.1x cu moduri EAP
Designul elegant si inovator, fiabilitatea, durabilitatea si usurinta in utilizare fac ca acest echipament ultraportabil sa reprezinte solutia ideala pentru profesionistii foarte mobili.
Produsele Dell sunt disponibile prin GENESYS DISTRIBUTIE - distribuitor autorizat in Romania si Bulgaria pentru cei doi furnizori.

Niciun comentariu: