joi, 21 februarie 2008

Motorola lansează player-ul mobil înzestrat cu funcţii avansate de navigare

Motorola, Inc. (NYSE: MOT) lansează Motorola Mobile TV DH01n, un dispozitiv de buzunar care îmbină atributele unui adevărat player media personal cu funcţii avansate de navigare, cum ar fi: 2D sau 3D GPS şi hărţi Tele Atlas, care reliefează punctele majore de interes şi care oferă sfaturi de navigare activate vocal.
„Consumatorii pot trece de la vizionarea tradiţională în primetime la experienţe my time, ceea ce înseamnă că ei se pot bucura de programele lor preferate în locul şi momentul cele mai potrivite pentru ei”, a declarat Navin Mehta, vice-preşedinte Mobile TV and Applications Services, Homes & Networks Mobility, Motorola. „Dispozitivul Mobile TV DH01n le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se orienta în spaţiu, în timp ce dispun de conţinutul stocat în terminal oriunde şi oricând au nevoie de el.”
Dispozitivul Motorola Mobile TV DH01n poate determina utilizatorii să îşi schimbe stilul de viaţă prin faptul că le intensifică puterea de alegere şi le oferă mai mult confort şi mai mult control asupra experienţelor media personale. Cu ajutorul terminalului DH01n, utilizatorii pot urmări emisiuni de televiziune în direct, videoclipuri la cerere şi conţinut media personal în timp ce se află mişcare, dar pot simultan să îşi găsească şi drumul cu ajutorul sistemului de navigaţie prin satelit GPS. Player-ul Motorola reuşeşte să încorporeze atât un ecran LCD de mari dimensiuni, cât şi sunet stereo de excepţie, păstrând însă forma ergonomică a aparatului.
Dispozitivul Mobile TV DH01n mai include următoarele funcţii:
* Video digital live de calitate transmis prin ajutorul standardului DVB-H
* 90 de minute de înregistrări video care pot fi păstrate pe card-ul de 256 MB
* Scanare automată a tuturor canalelor disponibile şi listarea lor
* Conţinut personal (video, muzică sau imagini) stocat pe carduri SD/MMC
* Posibilitatea de a înregistra imagini TV transmise în direct pentru a fi redate într-un moment mai convenabil pentru utilizator şi posibilitatea de a face o pauză în emisiunile urmărite
* Patru ore de redare video
Dispozitivul DH01n este disponibil în prezent tuturor furnizorilor de servicii şi companiilor de radio-televiziune. La începutul anului, Motorola a anunţat lansarea player-ului DH01 şi a portofoliului de soluţii de transmisie de televiziune mobilă. Aceste soluţii end-to-end cuprind infrastructura de reţea DVB-H (Digital Video Broadcasting - Handheld), incluzând reţele de transmisie, centre video de sine stătătoare, platforme de livrare de servicii şi aplicaţii interactive. Pe lângă diferitele servicii dedicate utilizatorilor finali, Motorola are capacitatea de a acoperi întreg spectrul de servicii pentru reţeaua de transmisie, respectiv cele de proiectare, de lansare, optimizare şi administrare.

Niciun comentariu: