luni, 26 noiembrie 2007

Dorintele gamerilor devin realitate: unitatea de procesare grafica NVIDIA GeForce 8800M GTX vine pe notebook-uri

Cea mai rapida unitate de procesare grafica pentru notebook-uri aduce gaming-ul DirectX 10 HD celor aflati în miscare

În acest sezon de sarbatori, o noua era a jocurilor pe PC ce prezinta efecte grafice avansate îi va introduce pe gameri într-un realism cinematic nemaiîntâlnit pâna acum. Jocuri precum Crysis, Unreal Tournament si Call of Duty 4 vor fi, cu siguranta, în topul listei de cadouri de sarbatori pentru gamerul din viata dumneavoastra. si pentru a suplimenta cea mai buna experienta vizuala în timpul jocului, o noua generatie de notebook-uri echipate cu unitati de procesare grafica ultra moderne, precum GPU-ul recent lansat GeForce 8800M de la NVIDIA, sunt acum disponibile pentru comanda la producatorii de notebook-uri.
Noile modele NVIDIA GeForce 8800M GTX si GeForce 8800M GTS ating cele mai înalte scoruri în aplicatiile standardizate de testare din industrie pe segmentul din care fac parte si reprezinta complementul perfect pentru noua generatie de jocuri DirectX 10 pentru gamerii în miscare.
´Sunt total uimit de extraordinara performanta a notebook-urilor dotate cu unitatea de procesare grafica GeForce 8800M GTX ´, a declarat Mark Rein, vice presedinte al Epic Games, creator al jocului Unreal Tournament 3 si a motorului pentru jocuri Unreal Engine 3. ´Aceste dispozitive de generatie urmatoare ruleaza Unreal Tournament 3 într-un mod fantastic, chiar si la rezolutia HD de 1920x1200. Deja am comandat unul!´
Oferind cea mai buna performanta atât pentru DirectX 10, cât si pentru DirectX 9, unitatile de procesare grafica GeForce 8800M GTX si GeForce 8800M GTS ocupa locuri fruntase în cadrul cunoscutei serii GeForce 8M de la NVIDIA, continuând linia de performanta de cinci generatii pe segmentul GPU-urilor pentru notebook-uri. Noile unitati de procesare grafica au caracteristica noua arhitectura unificata de la NVIDIA extrem de eficienta ce ofera niveluri extraordinare de performanta comparativ cu generatiile anterioare de GPU-uri.
Cu noile unitati de procesare grafica GeForce, NVIDIA aduce gamerilor cea mai noua experienta de gaming disponibila pe un notebook,” a declarat Cervat Yerli, CEO al Crytek. “Pentru gamerii ce doresc sa experimenteze realismul vizual avansat al Crysis, notebook-urile ce integreaza noua GeForce 8800M sunt cea mai potrivita alegere.”
Pe lânga faptul ca reprezinta nucleul unei platforme de gaming mobil excelente, unitatile de procesare grafica NVIDIA GeForce Seria 8M înglobeaza motorul NVIDIA PureVideo® HD pentru o calitate superioara a redarii formatelor video HD DVD, Blu-ray, si HD. GeForce Seria 8M integreaza, de asemenea, tehnologia PowerMizer® de la NVIDIA® ce aduce echilibru între durata de viata a bateriei si nivelul de performanta.
“Filozofia Alienware în momentul conceperii celor mai puternice notebook-uri de 17´ si 15´ din industrie a fost bazata pe decizia de a utiliza cele mai bune componente gândite pentru cele mai recente tehnologii,” a declarat Frank Azor, Executive Vice-President pentru diviziile de Produs si Marketing la Alienware. “Alienware anunta cu mândrie ca generatia cea mai noua de notebook-uri, Area-51 m17x si Area-51 m15x, care urmeaza sa fie lansata la începutul anului viitor, va beneficia de puterea extraordinara si detaliile profunde pe care le da unitatea de procesare grafica GeForce 8800M GTX”.
Notebook-urile care integreaza noile unitati de procesare grafica sunt disponibile la producatorii de PC-uri de la nivel mondial precum Alienware, Eurocom, Gateway si Sager în America de Nord; producatorii din Europa precum AIRIS, Chiligreen, Cizmo, Cybersystem, Ergo, Nexoc, Novatech, Plaisio, Rock, si XXODD; producatorii din Asia Pacific precum MouseComputer si Pioneer Computers, Connoiseur în India.
Pentru a afla mai multe informatii despre unitatile de procesare grafica GeForce Seria 8M si pentru a gasi o lista completa cu notebook-urile de noua generatie ce utilizeaza aceste unitati de procesare grafica, va rugam vizitati www.nvidia.com.
Despre NVIDIA
Corporatia NVIDIA este liderul mondial în tehnologia procesoarelor de grafica programabila. Compania creeaza produse inovatoare pentru calculatoare, electronice si dispozitive mobile. NVIDIA îsi are sediul în Santa Clara, California si are birouri în Asia, Europa si America. Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati www.nvidia.com.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu: