marți, 27 noiembrie 2007

Functiile telefoanelor Samsung depasesc asteptarile utilizatorilor

Terminalele Samsung au luat-o inaintea utilizatorilor: multiplele dotari si optiuni ale celor mai recente modele raman de multe ori nedescoperite de utilizatorii obisnuiti sa le foloseasca doar pentru functiile de telefon.


Telefoanele Samsung au trecut de la statutul de simplu instrument la cel de partener receptiv la modificarile ce tin de locatie sau de fus orar. Ele sunt dotate cu una dintre cele mai prietenoase si avansate interfete – uGo.
uGo este o interfata care se adapteaza automat mediului in care se afla ei. Fara sa faca nimic, utilizatorii au pe display o imagine reprezentativa a tarii in care se afla. Mai mult, poza se va schimba in functie de momentul zilei, pentru ca uGo stie si cand e zi si cand e noapte. In plus, uGo ofera o serie intreaga de animatii si elemente grafice care atentioneaza asupra apelurilor ratate, mesajelor primite sau asupra zonelor unde intensitatea semnalului variaza. Interfata uGo este prezenta la multe dintre modele de telefoane Samsung, cum ar fi E590, D900i, U600, U100.
Cu functia Mobile Tracker activata, telefoanele Samsung sunt foarte usor de urmarit. Daca un telefon cu aceasta functie activata este furat, posesorul primeste un mesaj SMS automat la un numar presetat, in momentul in care cineva incearca sa ii inlocuiasca cartela SIM. Mesajul este trimis fara ca noul utilizator sa stie si contine codul IMEI al telefonului si noul numar de telefon. Functia Mobile Tracker se regaseste la multe dintre modele de telefoane Samsung, atat premium cat si cele accesibile precum E590, E200, C260, C520, U600, U100, E250, J600, E210, E570, F300.
Noile telefoane Samsung au fost eliberate de sub tirania uniformizarii si meniul lor poate fi personalizat. In uMenu pot fi alese si instalate “scurtaturi” catre cele mai folosite functii ale telefonului, direct pe ecran. In plus, exista si scurtaturi pe taste. Intre telefoanele Samsung care pot fi personalizate astfel sunt U100, U600, D900i, E250, E570, E590.
Prietenul la nevoie se cunoaste: la noile telefoane Samsung exista posibilitatea prestabilirii unui numar de telefon pentru trimiterea unui mesaj SOS in cazul unei situatii dificile. Telefonul va trimite, la apasarea repetata a unei taste, acest mesaj SOS predefinit, cerand ajutor. Imediat dupa, telefonul intra in stand by si nu mai primeste alt mesaj sau alt apel decat de la numarul presetat. Mai mult decat atat, daca se primeste un apel de la acel numar, telefonul va raspunde automat fara ca posesorul sa faca vreo miscare. Multe dintre telefoanele Samsung pot trimite astfel de mesaje SOS: C170, C300, E590, C520, C450, X510, D900i, E250, F300 etc.
Chiar daca ecranele telefoanelor Samsung sunt generoase ca dimensiuni si performante, uneori este nevoie de o imagine mai mare. Prin functia TV OUT, pot vedea direct pe televizor continutul din telefon: poze, filme, jocuri etc. Dintre telefoanele Samsung care au functia de TV OUT pot fi amintite D600, D900, U600, U100, E900.
De asemenea, cablul de iesire audio-video poate fi folosit pentru conectare la o statie, la modele precumD600, D900, U600, U100, E900.
Alte functii care permit capturile de ecran sau inregistrarea audio ajuta la pastrarea unor amintiri pretioase. Mai mult decat atat, terminalele Samsung tin si la intimitatea utilizatorilor lor: functia Voice Clarity estompeaza zgomotul de fond in timpul unei convorbiri. Video caller ID ajuta la diferentierea contactelor din agenda telefonului prin asocierea unei fotografii sau a unui filmulet cu posesorul numarului, pentru fiecare nume. Printre modelele de telefoane Samsung care au functia de Caller ID se afla E590, D900/D900i, U600, E200, E250, E900.
Marea majoritate a telefoanelelor Samsung au Bluetooth, pentru ca acesta intra deja in dotarile de care nu se poate lipsi un terminal. De asemenea, noile telefoane Samsung au si functia de modem, terminalul cu cea mai mare viteza de transfer de 1,8 MB/s fiind i600, primul telefon HSDPA de pe piata.
Concertele, meciurile si emisiunile retransmise de operatori pot fi vizionate de posesorii de telefoane Samsung, modele precum Z240E, Z170, Z720M, Z400 permitand video streaming-ul.
Reprezentantul oficial al diviziei de telefoane mobile Samsung in Romania este HAT Group Co. Romania. Prezenta hologramei HAT pe telefon si baterie, dar si autocolantul galben aplicat pe cutia telefonului garanteaza achizitionarea unui produs Samsung original, importat oficial pe piata romaneasca.

Sursa: HAT Group Co.

Niciun comentariu: