joi, 29 noiembrie 2007

Va fi Vista SP1 un esec?


Deoarece se apropie lung asteptatul Vista SP1, multi se intreaba daca acesta va marca un moment crucial pentru Vista sau se va dovedi inutil?


In industrie in totdeauna se asteapta cu nerabdare primul service pack pentru Windows, deoarece acesta este perceput ca momentul in care sunt eliminate multe dintre bug-urile care au scapat de faza de testare.
Perioada dintre lansarea noului sistem de operare si primul service pack este vazuta ca perioada in care companiile se obisnuiesc incet cu gandul ca intr-o buna zi vor trebui sa upgradeze sistemul de operare.

SP1 este foarte aproape. Aproximativ 15.000 de testeri au deja acces la acesta, iar foarte curand o versiune beta va fi disponibila pentru toti cei ce doresc sa o testeze. La scurt timp dupa aceea, SP1 va fi lansat pentru toti utilizatorii Vista. Acea scuza veche de a astepta pentru SP1 inainte de a adopta Vista nu se va mai aplica.
Va veni momentul in care va trebui sa se ia o decizie daca sa se adopte Vista sau sa se sara aceasta versiune si sa se astepte Windows 7. Modul in care companiile vor aborda aceasta problema va determina daca Vista este un succes sau nu.

Adevarata intrebarea este: daca SP1 va fi suficient pentru a atrage administratorii sceptici catre noul sistem de operare, sau scuza "asteptam SP1" va fi inlocuita cu o alta. Raspunsul depinde de ceea ce asteapta fiecare de la acest service pack.

Sursa: www.itmanagement.earthweb.com

Niciun comentariu: