luni, 26 noiembrie 2007

Windows Vista Ultimate

Cea mai completă ediţie Windows Vista — având caracteristicile de putere, securitate şi mobilitate care vă sunt necesare pentru lucru, precum şi toate caracteristicile de divertisment pe care le doriţi pentru a vă distra

Alegerea perfectă pentru dvs — acasă, la birou sau în deplasare

Când doriţi totul, inclusiv capacitatea de a trece uşor de la joacă la productivitate, există Windows Vista Ultimate. Această ediţie Windows Vista oferă o infrastructură avansată, centrată pe afaceri, productivitate mobilă şi o experienţă deosebită în divertismentul digital la domiciliu, toate într-o singură ofertă.

Windows Vista Ultimate pune la dispoziţie toate caracteristicile care se găsesc în Windows Vista Home Premium, inclusiv Windows Media Center, Windows Movie Maker cu suport pentru înaltă definiţie şi Windows DVD Maker. Oferă de asemenea toate caracteristicile care se găsesc în Windows Vista Business, inclusiv crearea de reţele pentru firme, instrumentele de administrare centralizată şi caracteristicile avansate pentru crearea copiilor de rezervă ale sistemului. Iar Windows Vista Ultimate furnizează toate caracteristicile noi de securitate şi protecţie a datelor care oferă un nou nivel de încredere în sistemul Windows Vista.

În plus, Windows Vista Ultimate include asistenţă pentru toate caracteristicile noi de mobilitate din Windows Vista, inclusiv Windows Tablet şi tehnologia pentru atingere, Windows SideShow, centrul de mobilitate Windows precum şi alte caracteristici noi de mobilitate avansată.

Dacă doriţi un singur PC care să corespundă tuturor necesităţilor pentru lucru, călătorii şi divertisment, sau dacă doriţi doar să vă asiguraţi că deţineţi tot ce este mai bun, Windows Vista Ultimate este pentru dvs ediţia care nu face niciun compromis.

Notă: Dacă sistemul dvs conţine un procesor pe 64 de biţi, cu această ediţie Windows Vista puteţi profita de proiectarea sa avansată.

Tot ceea ce aveţi nevoie pentru a lucra cu mai multă uşurinţă şi productivitate

Windows Aero furnizează experienţa unui desktop elegant şi convingător vizual, oferindu-vă o capacitate mai mare de a vizualiza şi lucra cu informaţiile şi o experienţă desktop continuă şi stabilă.

Căutarea instantanee vă ajută să efectuaţi căutări rapid şi uşor, indiferent dacă este vorba de PC-ul dvs, de reţea sau de Internet — sau chiar de poşta electronică.

Cu copierea de rezervă CompletePC şi restaurarea CompletePC puteţi să creaţi copii de rezervă nu numai pentru documentele şi fişierele personale, dar şi pentru toate programele şi fişierele sistemului de operare — tot ce se află pe unitatea de hard disk. În cazul unui eşec hardware catastrofic, puteţi utiliza caracteristicile Copiere de rezervă CompletePC şi Restaurare CompletePC pentru a reveni la starea normală a PC-ul dvs dintr-un simplu pas.

Backup and Restore Center

Știți că aveți nevoie de copii de siguanță. Acest pas esențial de întreținere este mult mai simplu cu Backup and Restore Center.

Windows Vista Ultimate vă permite de asemenea să reveniţi la versiunile anterioare ale fişierelor şi documentelor care au fost modificate accidental. Copierea din umbră arhivează automat versiunile anterioare ale fişierelor — dacă salvaţi din greşeală o modificare adusă unui document sau dacă documentul este deteriorat, puteţi să reveniţi uşor la orice versiune anterioară a acelui fişier, restaurând-o.

Cu noile tehnologii de autoîntreţinere, Windows Vista Ultimate poate identifica şi remedia problemele automat, pe măsură ce apar — ceea ce ajută la minimizarea întreruperilor.

Windows Vista Ultimate este disponibil în 35 de limbi — simultan. Dacă utilizaţi mai multe limbi acasă sau dacă învăţaţi o limbă nouă, puteţi instala oricâte limbi doriţi şi puteţi comuta între ele, la fel de simplu ca atunci când vă deconectaţi şi reconectaţi. În plus, dacă familia dvs foloseşte un singur PC, fiecare membru al familiei poate utiliza limba preferată pentru a interacţiona cu PC-ul.

Caracteristica îmbunătăţită Fax şi scanare Windows oferă posibilităţi flexibile şi integrate de scanare şi trimitere prin fax dintr-o singură locaţie accesibilă din PC-ul dvs, simplificând primirea şi trimiterea faxurilor, scanarea documentelor şi imaginilor precum şi partajarea acestor resurse cu alte persoane. Caracteristica Fax şi scanare Windows vă ajută de asemenea să obţineţi mai multe avantaje din folosirea dispozitivelor de tipărire multifuncţionale.

Windows Fax and Scan

Creați, trimiteți și primiți faxuri, documente și imagini dintr-un singur punct

Windows SuperFetch ajută la îmbunătăţirea timpului de răspuns al PC-ului şi la consecvenţa performanţei sistemului. Windows SuperFetch identifică aplicaţiile pe care le utilizaţi cel mai des şi momentul utilizării acestora — iar apoi le preîncarcă în memorie, pentru a asigura un acces rapid.

Pentru reţelele la domiciliu şi în firme mai mici, utilizaţi centrul de reţea pentru a verifica vizual starea conexiunii PC-urilor şi dispozitivelor şi pentru a depana problemele de conectare dintr-o singură interfaţă şi fără asistenţă IT suplimentară.


Profitaţi de toate caracteristicile de siguranţă disponibile în Windows Vista

Windows Defender ajută la protejarea automată a PC-ului dvs împotriva ferestrelor pop-up, performanţei lente şi ameninţărilor privind securitatea cauzate de programele spion şi alt software nedorit.

Windows Defender

Protecția automată Windows Defender vă ajută să evitați programele nedorite

Prin intermediul caracteristicii Controale parentale puteţi administra regulile pentru utilizarea computerului de către copii. Puteţi seta limite de timp pentru utilizare şi, de asemenea, puteţi administra drepturile de acces la Web şi la jocurile pe PC.

Cu ajutorul protecţiei dinamice pentru securitate, Internet Explorer 7 vă ajută să obţineţi cel mai înalt nivel de protecţie pentru securitate la navigarea pe Web. Internet Explorer 7 include tehnologie anti-înşelătorie care vă protejează de site-urile Web frauduloase ce încearcă să fure informaţii despre dvs.

Anti Phishing

Tehnologia anti-phishing din Internet Explorer vă ajută să vă protejați informațiile personale împotriva delicvenților online

Windows Vista Ultimate vă permite de asemenea să reveniţi cu uşurinţă la versiunile anterioare ale fişierelor şi documentelor care au fost modificate accidental. Copierea din umbră arhivează automat versiunile anterioare ale fişierelor — în cazul în care aţi salva din greşeală o modificare adusă unui document sau dacă un document ar fi deteriorat, aţi putea să reveniţi uşor la orice versiune anterioară a acelui fişier, restaurând-o.

Dacă aţi stocat pe PC informaţii confidenţiale şi valoroase, criptarea de unitate BitLocker ajută la păstrarea integrităţii acestor informaţii, criptând întreaga unitate de hard disk. Numai dvs aveţi acces la aceste informaţii — chiar dacă PC-ul dvs este pierdut, furat sau scos din uz.

Utilizând conturile de utilizator standard, puteţi permite cu încredere copiilor dvs să utilizeze PC-ul, micşorând riscul ca ei să instaleze software rău intenţionat sau să aducă modificări nocive PC-ului.

Furnizează prima linie critică de apărare. Un paravan de protecţie Windows mai mic, mai uşor de configurat şi care rulează automat vă ajută să vă protejaţi împotriva software-ului rău intenţionat.

Sistemul de fişiere cu criptare vă ajută să împiedicaţi partajarea în afara companiei a informaţiilor şi datelor sensibile, permiţându-vă să protejaţi prin parolă documentele partajate.

Windows Vista Ultimate include suport pentru intrarea într-un domeniu de reţea — o caracteristică de reţea standard pentru firme, care permite securizarea şi administrarea îmbunătăţite pentru PC-urile din firme. Windows Vista Ultimate include de asemenea suport pentru politica de grup. Aceasta ajută administratorii de sistem să reducă riscurile de securitate prin configurarea rapidă, centralizată şi automată a setărilor de reţea fără fir, a dispozitivelor de stocare amovibile, a imprimantelor, a aplicaţiei Internet Explorer şi chiar a setărilor de gestionare a energiei. În plus, Windows Vista Ultimate include infrastructura IT esenţială din Windows Vista Business şi Windows Vista Enterprise, astfel încât PC-urile şi infrastructura dvs IT să se poată dezvolta pe măsură ce afacerile dvs se extind.


Tot ceea ce vă trebuie pentru mai mult divertisment

Windows Vista Ultimate include Windows Media Center, astfel încât să puteţi urmări pe televizor conţinutul întregii dvs biblioteci digitale de pe PC. Utilizaţi controlul de la distanţă Media Center sau mouse-ul pentru a vizualiza fotografiile într-o expunere de diapozitive, a răsfoi colecţia de muzică după ilustraţiile de pe coperţi, a reda cu uşurinţă DVD-uri sau a urmări şi înregistra emisiunile TV favorite. Media Center vă ajută să descărcaţi filme şi să le urmăriţi oricând doriţi.

Windows Media Center

Bucurați-vă de divertismentul digital cu Windows Media Center

Inscripţionaţi expuneri de diapozitive cu fotografii şi filme făcute acasă pe un DVD video cu aspect profesional, cu ajutorul instrumentului Windows DVD Maker, şi urmăriţi-le cu un player DVD standard sau cu orice PC.

Treceţi la nivelul următor cu Windows Media Center şi bucuraţi-vă de divertismentul digital pe televizoarele din întreaga casă (nu numai din camera în care se află PC-ul) cu ajutorul suportului pentru Xbox 360 şi alte echipamente electronice conectate la reţeaua de la domiciliu.

Windows Photo Gallery, inclus în Windows Vista Ultimate, oferă un mod mai bun şi mai flexibil de achiziţionare, organizare, remediere, partajare şi imprimare a fotografiilor şi filmelor dvs digitale. Puteţi beneficia de „etichete” cu cuvinte cheie, un sistem de evaluare cu stele şi căutarea instantanee încorporată pentru a administra şi a organiza fotografiile şi pentru a le găsi din nou, rapid şi uşor. Windows Photo Gallery include cele mai importante caracteristici de editare a fotografiilor, permiţându-vă să efectuaţi rapid şi uşor operaţiile de trunchiere, remediere a efectului de ochi roşii şi chiar ajustare a expunerii şi culorilor fotografiilor dvs digitale. Windows Photo Gallery vă permite de asemenea să redaţi expuneri de diapozitive cu fotografii şi filme pe PC, selectând una dintre multiplele teme şi şabloane, setându-le pe muzică sau chiar privindu-le la televizor.

Cu Windows Vista Ultimate puteţi să jucaţi cele mai recente jocuri pe PC de înaltă performanţă, cu elemente vizuale 3D uimitoare. De la simplu la spectaculos, există jocuri pentru Windows pentru toate vârstele şi toate abilităţile, pe PC-ul dvs sau online. Şi cu elementul DirectX 10 inclus, numai Windows Vista va putea rula cele mai recente şi mai avansate grafic jocuri de pe piaţă.

Windows Vista Ultimate include actualizări ale jocurilor dvs Windows încorporate favorite, cum ar fi Solitaire, Spider Solitaire şi FreeCell. Windows Vista Ultimate include de asemenea trei jocuri speciale noi: Mahjong Titans, Chess Titans şi InkBall.

Chess Titans

Windows Vista Ultimate cuprinde trei jocuri speciale de înaltă calitate, inclusiv Chess Titans

Capturaţi, editaţi şi publicaţi filmele digitale realizate acasă, în format standard sau de înaltă definiţie, cu noul Windows Movie Maker.

Windows Media Player 11 include caracteristici noi proiectate pentru a vă ajuta să administraţi biblioteca digitală de muzică, fotografii şi filme stocate pe PC. Şi vă puteţi conecta cu uşurinţă la o varietate de playere portabile, astfel încât să vă puteţi lua colecţia media cu dvs oriunde aţi merge.



Luaţi totul cu dvs pentru PC-ul mobil ideal

Centrul de mobilitate Windows vă permite să accesaţi şi să configuraţi rapid setările cheie ale sistemelor mobile, dintr-o singură locaţie, uşor de găsit. De exemplu, puteţi ajusta rapid setările pentru reţelele fără fir, afişare, sunet, Tablet PC şi prezentări. Puteţi chiar să ajustaţi opţiunile pentru energie, pentru a creşte durata de viaţă a acumulatorului PC-ului.

Windows Mobility Center

Toate setările necesare pentru mobilitate: Windows Mobility Center

Dacă aţi stocat pe PC-ul mobil informaţii confidenţiale şi valoroase, criptarea de unitate Windows BitLocker ajută la păstrarea integrităţii acestor informaţii, criptând întreaga unitate de hard disk. Numai dvs aveţi acces la aceste informaţii — chiar dacă PC-ul dvs mobil este pierdut sau furat.

Utilizatorii mobili se pot conecta la reţele fără fir la locul de muncă, acasă sau în spaţii publice — cu mai multă încredere, confidenţialitate şi uşurinţă — cu ajutorul caracteristicii pentru reţea fără fir îmbunătăţite şi suportului pentru cele mai recente standarde de securitate fără fir.

Windows Vista Ultimate, prin Windows Tablet şi tehnologia pentru atingere, simplifică şi eficientizează utilizarea PC-ului, graţie funcţionalităţii creion-şi-cerneală, navigaţiei îmbunătăţite şi recunoaşterii substanţial îmbunătăţite a scrierii de mână. Windows Vista Ultimate include chiar suport încorporat pentru ecranele sensibile.

Scris de mână pe Tablet PC

Îmbunătățirile tehnice extinse vă ajută să faceți mai multe și mai repede cu un Tablet PC

Utilizând spaţiul de lucru la distanţă, vă puteţi accesa şi controla PC-ul de la distanţă. Această caracteristică din Windows Vista Ultimate vă facilitează accesarea mai sigură a documentelor şi programelor de pe computerul aflat la distanţă. Puteţi obţine acces la distanţă în reţeaua de la domiciliu, reţeaua de la serviciu sau prin Internet pentru un alt computer şi puteţi astfel lucra oriunde aveţi o conexiune la reţea.

Cu centrul de sincronizare puteţi menţine sincronizarea dintre PC-ul dvs şi alte PC-uri, partajări de pe server, documente partajate, dispozitive media digitale, Smartphone-uri, PC-uri de buzunar şi alte dispozitive, simplu şi dintr-o singură locaţie uşor accesibilă.

Dacă există o problemă cu conectivitatea la reţea, noul instrument Diagnosticare reţea este proiectat pentru a vă ajuta să identificaţi şi rezolvaţi problema, rapid şi uşor. Majoritatea problemelor comune sunt remediate automat pentru dvs.

Windows Vista Ultimate include spaţiul de întâlnire Windows, care creşte productivitatea întâlnirilor faţă în faţă. Spaţiul de întâlnire Windows permite colaborarea şi partajarea documentelor între grupurile mici de utilizatori Windows Vista, chiar dacă nu este disponibilă nici reţea.

Windows SideShow este o caracteristică a Windows Vista Ultimate care acceptă afişaje secundare pentru computerele portabile, facilitând vizualizarea informaţiilor importante stocate pe laptop sau accesarea controalelor cheie de pe alte dispozitive, chiar dacă ecranul laptop-ului dvs este închis sau PC-ul este oprit.



Windows Vista Ultimate
Cerinţe de sistem recomandate

  • Procesor 1 GHz pe 32 biţi (x86) sau 64 biţi (x64)
  • Memorie sistem 1 GB
  • Unitate de hard disk de 40 GB cu cel puţin 15 GB spaţiu liber
  • Suport pentru grafică DirectX 9 cu:
    • Driver WDDM
    • Memorie video 128 MB (minim)
    • Tehnologia Pixel Shader 2.0 inclusă în hardware
    • 32 biţi per pixel
  • Unitate DVD-ROM
  • Ieşire audio
  • Acces la Internet (este posibil să se aplice taxe)

Cerinţe suplimentare pentru utilizarea anumitor caracteristici

  • Card tuner TV obligatoriu pentru funcţionalitatea TV (telecomandă compatibilă opţională)
  • Windows Tablet şi tehnologia pentru atingere necesită un Tablet PC sau un ecran sensibil
  • Criptarea de unitate Windows BitLocker necesită o unitate flash USB şi un sistem cu cip TPM 1.2

Necesităţile reale şi funcţionalitatea produsului pot varia în funcţie de configuraţia sistemului. Consultantul de upgrade Windows Vista vă poate ajuta pentru stabilirea caracteristicilor şi ediţiei Windows Vista adecvate pentru computerul dvs.

Windows Vista Ultimate
Cerinţe de sistem minime acceptate

Anumite caracteristici ale produsului nu sunt disponibile în cazul cerinţelor de sistem minime acceptate.

  • Procesor de 800 MHz şi memorie de sistem de 512 MB
  • Unitate de hard disk de 20 GB cu cel puţin 15 GB spaţiu liber
  • Suport pentru grafică Super VGA
  • Unitate CD-ROM


Obţineţi sistemul Windows autentic

Fiabilitatea, capacităţile şi continuele îmbunătăţiri pe care le aşteptaţi şi le meritaţi din partea PC-ului dvs sunt disponibile numai cu un exemplar Windows Vista original.



Windows Anytime Upgrade

Când sunteţi pregătit pentru mai mult, Windows Anytime Upgrade este un mod convenabil şi necostisitor pentru îmbunătăţirea experienţei Windows Vista.



Căutaţi logo-ul

Pentru a vă asigura că vă bucuraţi de o experienţă de primă calitate cu Windows Vista, căutaţi elementele hardware şi software care au logo-ul Windows Vista.



Indicele pentru experienţa Windows

Indicele pentru experienţa Windows vă ajută să înţelegeţi cât de bine va funcţiona Windows Vista cu PC-ul dvs şi simplifică procesul de achiziţionare a noilor PC-uri, precum şi upgrade-urile de hardware şi software.


Sursa : microsoft.com

Niciun comentariu: