luni, 26 noiembrie 2007

HAT a adus o bijuterie de telefon Samsung in Romania

HAT Group Co. Romania a lansat recent un telefon Samsung demn de a fi pus in randul bijuteriilor: F210.

La o prima vedere music player de ultima generatie, printr-o simpla rotire, SGH F210 se dovedeste a fi un telefon modern dotat cu functii multimedia.
F210 este un terminal hot cu dimensiuni 87,8 x 31 x 20,5 mm, cu functionalitati 100% de music player si mobil. F210 are un design alungit, ingust, care ii ofera un look de mp3 player si care il face ideal pentru utilizatorii sofisticati si inovatori.
Cand este deschis, se dezvaluie interfata de telefon, dotata cu grafica de ultima ora, claritate uimitoare si culori sclipitoare, ce se datoreaza si ecranului TFT 262K. Cand este inchis, se activeaza interfata de music player cu display orizontal cool, ideal pentru playlist-uri, setari si alte functii. Mobil cu grafica de music player, F210 permite redarea muzicii in fundal si organizarea muzicii in functie de artisti, genuri etc, prin music library.
F210 este un model cu texturi contrastante – finisaj fin cu aspect lacuit si tastatura este dotata cu wheel key metalizat foarte usor de folosit.
Terminalul poate reda formatele MP3, AAC, AAC+, AAC+e si WMA si este prevazut cu radio FM cu RDS. Nu ii lipsesc nici dotarile precum: USB 2.0, Bluetooth cu A2DP, camera de 2 megapixeli si castile Lanyard elegante, cu accente metalice. F210 permite, de asemenea, inregistrarea video cu voce.
Noul model Samsung are o memorie interna de 1 GB, care poate fi extinsa prin atasarea unui card de memorie. In aceeasi nota cu cele mai recente terminale Samsung, si F210 este dotat cu functia de securitate Mobile Tracker.
HAT Group Co., reprezentantul oficial al diviziei de telefoane mobile Samsung in Romania, mai pregateste pentru lansare o serie de modele spectaculoase pentru anul acesta.
Prezenta hologramei HAT pe telefon si baterie, dar si autocolantul galben aplicat pe cutia telefonului garanteaza achizitionarea unui produs Samsung original, importat oficial pe piata romaneasca.

Sursa: HAT

Niciun comentariu: